Evelina, Fideli och Ina

 

RLDN SE AgCh Crofter Holdings Fideli – Face rase

 

My Trusted Friend Ina –
Border Collie

 

Jag heter Evelina Hillilä och är uppvuxen och bosatt i Nyköping. Jag har två stycken hundar av raserna Berger des pyrenees a face rase och en Border Collie, som jag tävlar agility med på elitnivå. Sen har jag även en agilitypensionär men som bor hos min mamma.

 

Crofter Holdings Fideli, tiltalsnamn Fideli (f.2007), är min första riktiga tävlingshund och som är Svensk agilitychampion. Vi har deltagit i svenska mästerskapen i agility inviduellt 2012 och Lag 2011. Har även varit med på Ungdoms SM 2011 där vi tog brons.
Jag och Fideli kommer även vara med på årets landslagsuttagningar.

 

Vi provade på Rallylydnad förra sommaren och vi lyckades på tre tävlingar få titeln RLDN.

 

Min nya lilla stjärna My Trusted Friend Ina, tilltalsnamn Ina (f.2012) ska bli min andra tävlingshund först och främst inom Agility och vallning. Mina mål är att vi ska ta oss till SM och VM.

 

Laget i Agility som vi ingår i heter "Team Fast and Furious" och består av mig tillsammans med Staffan med Foxy, Seija med Ior och Emelie med Gucci. Vi har haft lite otur med vårt lag just för att vi har fått bytt ut lagmedlemmar pga av skador på hundarna. Vårt första lag vi hade blev vi tillsammans 5:e bästa laget i Sverige 2011.

 

Lagnamnet betyder snabba och farliga och det stämmer galant!!

 

Som person är jag väldigt målinriktad och en rikitg tävlingsmänniska. Jag tränar mycket tillsammans med Elin och Staffan, då vi påpekar varandra med detaljer och grunder i vår träning. Allt med mycket glädje och positivitet!

 

Mina hundar får en allsidig träning för att klara av att prestera på högsta möjliga nivå. Mina hundar är mina älsklingar, mina stjärnor och mina bästa vänner! Därför gör jag allt för att ge dem förutsättningarna som krävs för att de ska kunna prestera på bästa sätt.

 

En frisk hund är en glad hund.....och en glad hund är en Agilityhund!! :)

 

 

 

loading...